header-tanden-bleken

Tanden bleken

Een stralend wit gebit is voor iedereen mogelijk!
Wij werken volgens de nieuwe wetgeving, 100% veilig en pijnloos. De bleekbehandeling is de perfecte oplossing voor wie een korte maar intensieve whitening behandeling kiest. Binnen 1 uur kunnen je tanden tot maar liefst 10 tinten lichter worden. Wij werken met professionele producten.

De behandeling
Eerst wordt het gebit gereinigd. Daarna wordt de activator aangebracht en vervolgens wordt de non peroxide bleekgel op je tanden aangebracht en wordt het gebit belicht met een plasmalamp. De gel blijft 20 minuten op je tanden en wordt ververst. De behandeling is volkomen pijnloos. Nog tweemaal deze stap herhalen en u heeft stralend witte tanden! Omdat de bleekgel geen peroxide bevat is het 100% veilig voor je tanden.Het glazuur wordt op deze manier dus niet aangetast.

Welke resultaten mag ik verwachten? Hoelang kan ik die houden?
De resultaten van onze whitening behandelingen zijn zeer goed te noemen. Meestal volstaat 1 behandeling van 60 min om een zeer goed resultaat te krijgen. Hoe lang uw tanden wit blijven is afhankelijk van hoe u uw gebit verder verzorgt (denk aan koffie,thee en roken) in ieder geval loopt u onze salon uit met stralend witte tanden !

Wat gebeurt er met vullingen en kronen?
Kronen, facetten en vullingen bleken niet, maar worden ook niet aangetast door de behandeling.

Is whitening veilig?
Ja, whitening met onze producten zijn volkomen veilige behandelingen en voldoen aan de nieuwe wetgeving.

Doet het pijn?
Nee, de producten zijn zodanig ontwikkeld dat ze geen pijn of gevoeligheid veroorzaken. U merkt er werkelijk helemaal niets van.

Veilig ?
Ja zeker, et bleken van tanden is met onze non-peroxide whiteninggel 100% veilig.Bij het bleken van tanden met de non-peroxide whiteninggel wordt er ook geen irreversibele schade aangericht tijdens het bleken. Het tandglazuur wordt niet zachter en hoeft ook niet hersteld te worden na het bleken.De non-peroxide whiteninggel kan aangebracht worden op de tanden zonder dat het tandvlees hoeft te worden afgedekt.

Tanden bleken
Complete tanden bleek behandeling 60 min€ 99,-
Opfris behandeling 40 min€ 69,-
Opfris behandeling 20 min€ 39,-
Maak nu een afspraak!

tel: 06 5238 0684
mail: info@feelbeautiful.nl

Contact

Den Dries 17
5552 CL Valkenswaard

Tel: 06 - 52 38 06 84
info@feelbeautiful.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

CNDC
GUINOT
WHITETOBROWN
PUPA
VANI-T
Sluiten Diensten