home-header

Tanden bleken Valkenswaard

Een stralend wit gebit is voor iedereen mogelijk voor € 99 !Wij werken volgens de nieuwe wetgeving, 100 % veilig en pijnloos. De bleekbehandeling is de perfecte oplossing voor wie een korte maar intensieve whitening behandeling kiest. Binnen 1 uur kunnen je tanden tot maar liefst 10 tinten lichter worden. Wij werken met professionele producten.Dankzij de nieuwe wetgeving op het gebied van tanden bleken mag er geen peroxide meer gebruikt worden.Wij werken dus uitsluitend met bleekproducten die wel aan deze wetgeving voldoen.Hierdoor hoeft u dus niet meer eerst naar de tandarts om uw tanden te laten controleren op eventueel gaatjes of andere oneffendheden aan uw gebit.Het bleken van tanden is dus voor iedereen geschikt, zonder dat er vooraf controle door de tandarts nodig is.


STAP 1: vrijblijvend bellen voor beschikbaarheid in onze agenda
STAP 2: uw afspraak wordt gemaakt
STAP 3: behandeling
STAP 4: nazorg
Eerst wordt het gebit gereinigd. Daarna wordt de activator aangebracht en vervolgens wordt de non peroxide bleekgel op je tanden aangebracht en wordt het gebit belicht met een plasmalamp. De gel blijft 20 minuten op je tanden en wordt nadien weggespoeld.De behandeling is volkomen pijnloos. Nog tweemaal deze stap herhalen en u heeft stralend witte tanden! Tot 10 tinten lichter!
Omdat de bleekgel geen peroxide bevat is het 100 % veilig voor je tanden.
Het glazuur wordt op deze manier dus niet aangetast.

Voor meer informatie over de behandeling kunt u
contact met ons opnemen.
Neem gerust contact met ons op wanneer het antwoord op uw vraag hieronder niet bij staat.Welke resultaten mag ik verwachten? Hoelang kan ik die houden?De resultaten van onze whitening behandelingen zijn zeer goed te noemen.Meestal volstaat 1 afspraak om een zeer goed resultaat te krijgen. Hoe lang uw tanden wit blijven is afhankelijk van hoe u uw gebit verder verzorgt ( denk aan koffie,thee en roken ) in ieder geval loopt u onze salon uit met stralend witte tanden !
Wat gebeurt er met vullingen en kronen?Kronen, facetten en vullingen bleken niet, maar worden ook niet aangetast door de behandeling.
Is whitening veilig?Ja, whitening met onze producten zijn volkomen veilige behandelingen en voldoen aan de nieuwe wetgeving.
Doet het pijn?NEE !

De producten zijn zodanig ontwikkeld dat ze geen pijn of gevoeligheid veroorzaken.
U merkt er werkelijk helemaal niets van.

VEIIIG ?

JA !

Het bleken van tanden is met onze non-peroxide whiteninggel 100% veilig.Bij het bleken van tanden met de non-peroxide whiteninggel wordt er ook geen irreversibele schade aangericht tijdens het bleken. Het tandglazuur wordt niet zachter en hoeft ook niet hersteld te worden na het bleken.De non-peroxide whiteninggel kan aangebracht worden op de tanden zonder dat het tandvlees hoeft te worden afgedekt.

Maak nu een afspraak!

tel: 06 5238 0684
mail: info@feelbeautiful.nl

Contact

Den Dries 17
5552 CL Valkenswaard

Tel: 06 - 52 38 06 84
info@feelbeautiful.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

CNDC
GUINOT
WHITETOBROWN
PUPA
VANI-T
Sluiten Diensten